3 leuke ideeën voor kinderen tijdens de schoolvakantie

De schoolvakantie is aangebroken en het is aan jou als ouder om deze vakantie vol te plannen met leuke dingen voor de kinderen. Een dagje thuisblijven kan ook heel gezellig zijn. Organiseer een spelletjesdag met je vrienden of familie. Kies verschillende spellen uit, zoals bordspellen, kaartspellen of denkspelletjes. Je kunt ook samen een 3D houten puzzel maken, dat is een uitdagend en creatief spel. Verzamel lekkere snacks, zoals chips en frisdrank, en maak er een echte spelletjesmarathon van. Er zijn zoveel spelletjes te vinden dat het je vast wel lukt om iets leuks te bedenken voor de kinderen

Zwemmen met de kids

Tijdens de schoolvakantie zijn er genoeg leuke dingen te doen met kinderen.Zoek jij nog naar een leuk uitje tijdens de schoolvakantie? Ga dan naar het zwembad.Een dagje zwemmen is altijd een groot avontuur. Je kunt lekker spelen in het water. Doe wedstrijdjes wie het snelst van de glijbaan glijdt of wie het langst onder water kan blijven. Vergeet ook niet om van de duikplank te springen. Het zwembad heeft vaak ook leuke extra’s, zoals een wildwaterbaan of een golfslagbad.

Naar de dierentuin gaan met kinderen

Er is dus genoeg keuze of je kiest voor avontuur of je houdt het lekker rustig en je gaat bijvoorbeeld spelletjes spelen zoals die van DecoAction.Een dagje naar de dierentuin is altijd een geweldig avontuur! Je kunt allerlei verschillende dieren van dichtbij bekijken en meer te weten komen over hun leefgebieden en gewoontes. Loop door het park en zie leeuwen, olifanten, apen en nog veel meer. Vergeet niet om een plattegrond mee te nemen, zodat je niks mist. Sommige dierentuinen hebben ook speciale shows, zoals voederpresentaties of roofvogeldemonstraties. En als je echt iets bijzonders wilt doen, kun je vaak ook een rondleiding boeken en achter de schermen kijken.

Scroll naar boven