Opslagruimte huren in Utrecht voor inboedel

Opslagruimte in Utrecht nodig? U vindt het bij Opslagmarkt. Op onze site bieden verhuurpartners ruimtes in diverse groottes en plaatsen in Nederland aan. Samen met hen vormen we het grootste online opslagruimteplatform van ons land. Voor het gemak kunt u een benodigde opslagruimte direct online boeken. U geeft aan hoe groot de ruimte moet zijn, in welke regio u een self storage zoekt en wat de minimale huurperiode is. U krijgt dan een overzicht te zien van geschikte ruimtes die u onderling met elkaar kunt vergelijken. Na het maken van een keuze neemt de desbetreffende verhuurpartner contact met u op om u toegang te verlenen tot de opslagruimte. Zo simpel en makkelijk kan het zijn.

Schone, droge en veilige opslagboxen Utrecht

U wilt uw kostbare spullen natuurlijk schoon, droog en veilig opslaan. Dat kan zeer zeker bij onze verhuurpartners opslagruimtes in Utrecht. Verder hebben ze allemaal extra specificaties, zoals de aanwezigheid van een overdekte parkeerplaats bijvoorbeeld of een lift. In de omschrijving van de opslagruimtes staat vermeld wat u precies kunt verwachten. In sommige gevallen hebt u maar kortstondig een opslag nodig. Dat kan het geval zijn wanneer u gaat verhuizen of de inboedel tijdelijk elders op wilt slaan omdat uw woning wordt verbouwd. U slaat het dan veilig en droog op, tot het moment dat de woning klaar is of de verhuizing een feit. Natuurlijk kunt u via Opslagmarkt ook voor een onbepaalde periode bij onze partners een opslagruimte huren. Handig wanneer u kleinbehuisd bent en spullen die u niet veelvuldig gebruikt voor een kleine huurprijs elders op wilt slaan. Denk hierbij maar eens aan de benodigdheden voor een kampeervakantie of de wintersportuitrusting van het hele gezin.

Als ondernemer opslagruimte huren in Utrecht

Hebt u een onderneming in Utrecht en te weinig opbergruimte in het kantoor- of bedrijfspand? Sla het oude archief, de extra voorraad of seizoensgebonden producten op in een opslagruimte in Utrecht die u bij één van onze partners huurt. Er worden ruime toegangstijden gehanteerd, waarbij sommigen zelfs 24/7 geopend zijn. Dat noemen we nog eens service. Weten wat Opslagmarkt voor u als ondernemer of particulier kan betekenen? Neem gerust contact op met ons klantenteam, zij helpen u graag met het vinden van een geschikte opslagruimte in Utrecht.

Scroll naar boven