Vloeren in Veenendaal bekijken en kopen

Vloeren in Veenendaal kopen? Dan bent u bij een zaak gespecialiseerd in woninginrichting aan het juiste adres. Welke vloer u ook wilt, u slaagt er gegarandeerd. Behaaglijk warme voeten wanneer u ’s ochtends uit bed stapt? Kies dan voor tapijt. Hoogpolig of laagpolig, met of zonder motief: het kan allemaal. Wanneer u een eenheid wilt kiest u voor hetzelfde tapijt in alle slaapkamers, op de overloop en laat er de trap mee bekleden. En uiteraard kunt u tapijt ook op de benedenverdieping neerleggen. Voor slaapkamers is trouwens laminaat ook ideaal. Even het stof verwijderen met een vloerwisser en voor een fris gevoel af en toe nat reinigen. Maar behalve tapijt en laminaat hebben ze bij Woninginrichting Van Kooten nog veel meer keuze in vloeren.

De vele voordelen van PVC vloeren

Wat tegenwoordig een grote trend is zijn PVC vloeren. Niet zo verwonderlijk, want dit heeft zeer veel voordelen ten opzichte van andere vloeren. Zo is het slijtvast waardoor er, ook niet na intensief gebruik, na een tijd van die storende looppaden op te zien zijn. Het is krasvast en behoudt zijn mooie uitstraling. Dit type vloer is erg prettig wanneer u kinderen en/of huisdieren hebt. Het kan zowel nat als droog worden gereinigd en kan iedere ruimte van de woning worden gelegd, zelfs op de trap. PVC vloeren zijn in vele kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Voor een klassieke look kiest u bijvoorbeeld een PVC vloer met visgraat of Hongaarse punt motief. Bent u liefhebber van een strak, moderne stijl? Kies dan voor betonlook PVC. Wat ook een groot voordeel is: PVC kan prima over vloerverwarming worden gelegd.

Marmoleum, vinyl of hout

Liefhebber van natuurlijke materialen? Voor een houten vloer kunt u bij Van Kooten goed terecht. Maar dat geldt ook voor marmoleum en vinyl. Deze drie soorten zijn, net als andere vloeren, in diverse kleuren en structuren te verkrijgen. En wat ook zo fijn is: ze komen het bij u thuis inmeten. Als extra service worden de vloeren die u hebt uitgekozen ook gelegd. Boven, beneden, op de trap of het hele huis: de professionele legmedewerkers draaien hun hand nergens voor om. Loop eens binnen bij Van Kooten in Veenendaal en overtuig uzelf van het ruime aanbod vloeren.

Scroll naar boven